Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο

  • NewsRoom

Ζακ Κωστόπουλος


Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος άνδρας που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο άνδρας που στο σχετικό βίντεο φαίνεται να κλωτσά το θύμα είναι ιδιοκτήτης γειτονικού καταστήματος του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια. Ο δράστης είναι περίπου 55-60 ετών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη προσαχθεί.

Νωρίτερα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν μπόρεσε να πει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Καλογριά και Τσαντίλη, οι οποίοι συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο».

Συγκεκριμένα, εφόσον οι ιατροδικαστές δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα, οι απαντήσεις αναμένονται τώρα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει υλικό από τις  κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως  αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης από το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο είναι κρίσιμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου, ενώ παράλληλα η αστυνομία ψάχνει τον δεύτερο άνδρα, ο οποίος όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, κλωτσάει τον Ζαχαρία Κωστοπουλο.ΣΧΟΛΙΑ