ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Εφετείο μετήχθη λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο γνωστός ποινικολόγος, που συνελήφθη χθες το απόγευμα με ένταλμα, οδηγήθηκε ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και την απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.
Έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονται συνάδελφοι και συνεργάτες του, η κόρη του Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου που έτρεξε να τον αγκαλιάσει, μόλις έφτασε, και η Νατάσα Καλογρίδη.
Στον ανακριτή οδηγήθηκε και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, για τον όποιον επίσης εξέδωσε ένταλμα ο ανακριτής. Αντιμετωπίζει και αυτός τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Το τελευταίο πάρτι, λίγο πριν την σύλληψη του – Παρών και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Το μήνυμα της κόρης του Μαρίας-Ελένης για τη σύλληψή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπορεί ένα ακίνητο 300.000 ευρώ να βγει σε πλειστηριασμό για 100.000 ευρώ; Πότε έχει νόημα να αμυνθεί ο οφειλέτης και πότε όχι
- Ο Άγνωστος Στρατιώτης, οι Τούρκοι νεόνυμφοι και ο Δένδιας, η πρόσκληση του Potus στον Κ.Μ. και οι πρώτες κινήσεις της Κίμπερλι
- Alpha Bank: Πότε θα κάνει κίνηση ο Αντρέα Ορσέλ για το 33,3% της τράπεζας
- Νίκη Κεραμέως στο Mononews: «Η Ψηφιακή Κάρτα αλλάζει τους κανόνες στην αγορά εργασίας»
