ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις δεκαοχτώ έφτασαν οι συλλήψεις για εμπρησμός από πρόθεση ή από αμέλεια σε όλη τη χώρα από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου, ενώ οι προσαγωγές έχουν φτάσει τις 118, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις για πλιάτσικο από κατεστραμμένες οικίες.
Σύμφωνα με το κανάλι, τρεις συλλήψεις εμπρηστών έγιναν μετά από παραγγελία του πυροσβεστικού σώματος, επτά μετά από προανάκριση της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, μία μετά από ένταλμα του ιδίου του ανακριτή και επτά από προανάκριση υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.
Οι ηλικίες των δραστών εμπρησμού κυμαίνονται από 15 έως 78 ετών.
Οι φωτιές με τις οποίες συνδέονται οι συλλήψεις καταγράφηκαν στο Κρυονέρι, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο Πέδιο Του Άρεως, στο Άλσος Φινοπούλου στου Γκύζη, στο Άλσος Πετρούπολης, στο Πέραμα, τη Μεσσηνία, τα Γιάννενα, τη Λέσβο, τις Σέρρες και τη Φωκίδα.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητούν Καλαβρία και Σικελία
Φθιώτιδα: Οι κεραυνοί προκάλεσαν δασική πυρκαγιά στην Αταλάντη
Αστυνομία: Προσοχή στις απάτες στο όνομα της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: «Στήριξη της κοινωνίας χωρίς νέα χρεοκοπία – Τι είπε για ακρίβεια, ενέργεια και εκλογές»
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η ενεργειακή κρίση απαιτεί στήριξη των πολιτών και επενδύσεις για μόνιμη μείωση του κόστους»
- Ρωσία: Εκατοντάδες drones έπληξαν τη Μόσχα – Δύο νεκροί και ζημιές σε διυλιστήριο
- Αθήνα: Νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη μικροεγκληματικότητα – Στο στόχαστρο «αλυσιδάκηδες» κλοπές και ναρκωτικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.