ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ευαγγελάτος και τα δημοσιογραφικά Οσκαρ, ο πόλεμος Κούγια-Λιάγκα, το τρίτο πρόσωπο στον Σκάι και ο Party FM που κάνει… πάρτι
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης. Ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο για τις πληρωμένες επιθέσεις στο σπίτι του.
Προφυλακιστέος κρίθηκαν και οι 2 συγκατηγορούμενοι του.
Απολογούμενος ο παρουσιαστής αρνήθηκε ότι πλήρωσε τους 2 συγκατηγορουμένους για να “χτυπήσουν” με σφαίρες και εκρηκτικά το σπίτι του.
Στόχος του κατά το κατηγορητήριο, να εξαπατήσει τις αρχές για να συνεχιστεί η αστυνομική του φύλαξη.
Ό συνήγορος των 2 συγκατηγορούμενων του παρουσιαστή, Κωνσταντίνος Γώγος δήλωσε:
«Περάσαμε μια πολύωρη διαδικασία. Οι εντολείς μου αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Θα προσφύγουμε κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης για τον εντολέα μου. Οι άνθρωποι δούλευαν σεκιούριτι και αυτή είναι η μοναδική εμπλοκή τους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Info Quest Technologies: Στη θυγατρική της RetailCo, η ανάπτυξη των Xiaomi Stores
- Μπλόκα: Σήμερα η νέα σύσκεψη κυβέρνησης με εκπροσώπους των αγροτών – Παρόντες Χατζηδάκης, Tσιάρας, Πιτσιλής, Καβαδάς
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΗΕ, Eλλάκτωρ, ΟΠΑΠ, Profile
- Genco Shipping: Απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της από την Diana Shipping – «Είμαστε απογοητευμένοι» δηλώνει η Σεμίραμις Παληού