ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρές μεταβολές καταγράφονται σήμερα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να βρίσκονται σε αναζήτηση “πυξίδας”, μετά από μία αρκετά ταραγμένη εβδομάδα για τις διεθνείς χρηματαγορές.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,10%, στις 7.549 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει πτώση 0,23% στις 12.209 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι καταγράφει κέρδη 0,02% και διαμορφώνεται στις 5.350 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 22.270 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,35%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix ενισχύθηκε στις 1.698 μονάδες, με κέρδη 0,62%.
Απώλειες κατέγραψε αντίθετα ο δείκτης CSI 300 (-1,44%, 3.230 μονάδες), ενώ ανοδικά κινήθηκαν ο Hang Seng (+0,42%, 27.213 μονάδες) και ο Kospi (+0,28%, 2.247 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πιτσιλής: Εθνικό σπορ η φοροδιαφυγή, υπήρχε κι όταν οι φορολογικοί συντελεστές ήταν χαμηλότεροι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Reuters στην πλατεία Συντάγματος: Καθώς τα μνημόνια τελειώνουν, οι περιπτεράδες στο Σύνταγμα μετρούν ακόμα πληγές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Είναι τελικά τόσο καλή για την Ελλάδα η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς επηρεάζει την αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή; Οι ειδικοί απαντούν
- Τραμπ: «Για πλάκα» μπορεί να πλήξουμε μερικές φορές ακόμη το νησί Χαργκ του Ιράν – Δεν είμαστε έτοιμοι για συμφωνία
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.