Στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ο Τούρκος δημοσιογράφος Σουκρού Οϊτάν έπαθε καρδιακή προσβολή. Το περιστατικό συνέβη σε τοπικό κανάλι στην επαρχεία Εσκισεχίρ και ενώ ο δημοσιογράφος σχολίαζε αγώνα του τουρκικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Εσκισεχερίσπορ και την Ουμρανιεσπόρ.
Ξαφνικά ο Οϊτάν έχασε τις αισθήσεις και έπεσε από την καρέκλα του. Ο συμπαρουσιαστής του στην αρχή ήταν αμήχανος, αλλά στη συνέχεια σηκώθηκε, προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Οϊτάν είχε υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση βηματοδότη πριν από δέκα ημέρες, καθώς υπέφερε από αρρυθμίες.
Όπως ανακοίνωσε το κανάλι στο οποίο εργάζεται ο Οϊτάν, ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
- ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
- Τουρκία: Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου για το σκάνδαλο των funds «τύπου Ponzi»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.