Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην Καβάλα όταν μια γυναίκα, ενώ πήγαινε σε γαμήλιο τραπέζι, έχασε την ισορροπία της στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.
Η άτυχη γυναίκα πέθανε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό είχε τις αισθήσεις της, συνομίλησε με τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια η κατάσταση της παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ακόμη πιο τραγικές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η άτυχη γυναίκα μαζί με άλλες δύο προέρχονταν από πολιτικό γάμο που έγινε στο Δημαρχείο. Σε κατάστημα του Εμπορικού Κέντρου θα γίνονταν το γαμήλιο τραπέζι.
Οι τρεις γυναίκες ανέβαιναν στις κυλιόμενες σκάλες. Μία έχασε την ισορροπία της κι οι άλλες δύο έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Τελικά έπεσαν και οι τρεις, με αποτέλεσμα η μία εκ των τριών να τραυματιστεί θανάσιμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυροβολισμοί στην Κάτω Κηφισιά – Ένας νεκρός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρκο Ρούμπιο: Στην ατζέντα του Κατάρ η πολυεθνική δύναμη στη Γάζα
- Αγροτικές επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίζεται ο πρώτος κατηγορούμενος (upd)
- Κρήτη: Νεκρός 29χρονος αφού έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας
- Ισραήλ: Οι προσπάθειες για την επιστροφή όλων των σορών των ομήρων θα συνεχιστούν, διαβεβαίωνει ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ