Θρίλερ στην Κάρπαθο με δύο αλλοδαπούς δύτες που ειναι εγκλωβισμενοι σε υποθαλασσιο σπηλαιο δυτικα του νησιου.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αρχές του νησιού ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση των δύο δυτών που είχαν πάει για κατάδυση σε υποθαλάσσιο σπήλαιο βάθους 50 μέτρων, καθώς περνούσε η ώρα και δεν έδιναν σημεία ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Τσέχο και έναν Ιρανό, 60 και 35 ετών. Τις αρχές ειδοποίησε τρίτος φίλος τους, που είχε πάει μαζί τους και ανησύχησε όταν δεν εμφανίζονταν.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε ο στρατός και το λιμενικό και η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος μεταβαίνει στο σημείο με ελικόπτερο του στρατού.
Πρόκειται για μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων δυτών που επιχειρεί σε μεγάλα βάθη, με χαρακτηριστική την επιχείρηση διάσωσης πριν από δύο χρόνια στο Φαρμακονήσι, όπου οι δύτες του Λιμενικού επιχείρησαν στα 75 μέτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Γιατί ο Τραμπ «σκέπτεται» και δεν επεμβαίνει στο Ιράν – Τι θα φέρει μια στρατιωτική εμπλοκή
- ΑΕGEAN: Έκδοση ομολογιακού δανείου έως €250 εκατ. με δημόσια προσφορά
- Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
- ΗΠΑ: Το ομοσπονδιακό εφετείο λέει «ναι» στην διατήρηση του ελέγχου της Εθνοφρουράς της Καλιφόρνιας από τον Τραμπ
