ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ένας 27χρονος Βραζιλιάνος στην προσπάθειά του να περάσει ποσότητα κοκαΐνης, με την μέθοδο της κατάποσης, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα, από το Σάο Πάολο, μέσω Ζυρίχης, είχε καταπιεί 95 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1.070 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, όπως και το κινητό του τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς Βραζιλιάνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός για τη γρίπη: Στους 56 οι νεκροί από τη γρίπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάει η κόρη του 79χρονου θύματος στον Πειραιά: «Θέλω την τιμωρία της!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.