ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο Χυτήριο, για τις πρόβες της παράστασης “Πετάει-Πετάει” έκανε η Σοφία Παυλίδου μετά το ατυχές περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη. Τον πρωταγωνιστή της παράστασης αντικατέστησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ενώ τον ρόλο που είχε μέχρι τώρα ο Καλυβάτσης αναλαμβάνει ο Μάνος Πίντζης.
Δείτε την η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες με την Σοφία Παυλίδου να έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαγιάννης-Παυλίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Χυτήριο-Τι θα γίνει με την παράσταση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με μήνυση απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «Trump slump» απειλεί τον τουρισμό των ΗΠΑ και το Μουντιάλ 2026
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Προανήγγειλε ναυπηγική συμφωνία Νότιας Κορέας, Ελλάδας και ΗΠΑ – mononewsTV
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΗΕ, Viohalco, Helleniq Energy, Τράπεζα Πειραιώς
- Έξυπνες κάμερες: Πού θα τεθούν σε κανονική λειτουργία – Τι ισχύει για τις λεωφορειολωρίδες

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.