• Κοινωνία

    Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο

    • NewsRoom
    Ρουμπέν Σεμέδο

    Ρουμπέν Σεμέδο


    Συνελήφθη ξανά ο παίκτης του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία για κακοποίηση της 28χρονης Πορτογαλίδας συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

    Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία γύρω στις 20.20 χτες το βράδυ, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή πορτογαλικής υπηκοότητας, 27 ετών, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια.

    Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα στον δρόμο, η οποία τους είπε ότι ο σύντροφος της την χτύπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

    Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Ειδικό Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στον Άλιμο, όπου κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό. Στην κατάθεση της ανακάλεσε ότι την χτύπησε ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους και τότε ο Σεμέδο την πέταξε με τη βία στον δρόμο και κλείδωσε, κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο.

    Λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ ο Σεμέδο συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, αλλά τις πρωινές ώρες και αφού είχε δώσει κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

    Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης – Πώς είναι δυνατόν να ξεφτιλίζετε την σεξουαλική ζωή αγνώστων κοριτσιών;

    Το εκβιαστικό μήνυμα στο Instagram – Πόσα χρήματα του ζήτησαν για να μην καταγγείλουν βιασμό

    Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Νίκαια



    ΣΧΟΛΙΑ