ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πότε θα γίνουν εκλογές και τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, η βελόνα του ΠΑΣΟΚ, ο… ρεπόρτερ ΚΜ και η σύγκρουση κυριών για το Κολωνάκι
Ενώ μαίνεται η πολιτική θύελλα με τον Παύλο Πολάκη και την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, συνεδριάζει στις 13:00 το υπουργικό Συμβούλιο, στην πρώτη συνεδρίαση μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό.
Η ομιλία του πρωθυπουργού αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς πέρα από το κυβερνητικό έργο, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει και για τη προσπάθεια συγκρότησης προοδευτικού πόλου με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στην υπόθεση Πολάκη-Στουρνάρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ποιος;»: Το έξυπνο βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Νάσου Ηλιόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία από το φοιτητικό γλέντι: Ποιος από την παρέα Τσίπρα δεν έγινε υπουργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Στουρνάρας: Από την χρεοκοπημένη Ελλάδα στα μαθήματα οικονομίας στην Φρανκφούρτη
- ΠΑΣΟΚ στα χαρακώματα: Η μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα και τι θα κάνουν Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου
- Χρηματιστήριο: Γιατί ΕΛΧΑ, Cener, BIO βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα τον Μάρτιο – Τα σημεία εισόδου στις τράπεζες
- ΟΤΕ-ΔΕΗ: Μάχη για δύο στις οπτικές ίνες – Τα μερίδια, οι νέες υπηρεσίες και που οδηγείται η αγορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.