ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν 9 εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Πρόκειται για υγειονομικούς υπαλλήλους που επέστρεψαν από άδειες και οι οποίοι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υποβλήθηκαν υποχρεωτικά σε έλεγχο προκειμένου να προληφθεί ο κίνδυνος διασποράς σε υγειονομική δομή.
Οι εργαζόμενοι υπεβλήθησαν την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη σε εξετάσεις. Τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν και με το δεύτερο τεστ που διενεργήθηκε την Παρασκευή, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν εχθές.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, οι εργαζόμενοι συνέχισαν να εργάζονται στο νοσοκομείο έως ότου βγουν τα αποτελέσματα, γεγονός που γεννά ανησυχίες για το κατά πόσον έχουν μεταδώσει τον ιό σε άλλα άτομα. «Κανονικά θα έπρεπε να μη δουλεύουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ» σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει να γίνονται τεστ σε όλους τους εργαζομένους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου, 50 υγειονομικοί υπάλληλοι σε όλη τη χώρα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό,
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: «Επικοδομητική» η τελευταία συνάντηση Γουίτκοφ και Ντμίτριεφ για το Ουκρανικό
- Το Bitcoin υποχωρεί κάτω από τα 80.000 δολάρια – Eπιταχύνεται η πτώση στα κρυπτονομίσματα
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Νίκος Ακριτίδης
- Κύπρος: Ανανεώθηκε η εντολή της ειρηνευτικής δύναμης από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.