ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε σε γυμνάσιο της Λευκωσίας καθώς μαθητής έπεσε από τον πρώτο όροφο του κτηρίου κατά τη διάρκεια διαλείμματος και τραυματίστηκε. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, απ’ όπου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο. Αργότερα μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Μακάρειο νοσοκομείο όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο μαθητής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας διερευνούν το περιστατικό, το οποίο είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες. Προηγήθηκε την περασμένη βδομάδα ο θάνατος 10χρονου μαθητή στο νοσοκομείο, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σχολείο του, ενώ έπαιζε μπάσκετ. Η κηδεία του 10χρονου θα γίνει το απόγευμα δημοσία δαπάνη, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φρίκη στην Πάτρα! Βρέθηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση (pics + video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόρος 19χρονης: Eξέλαβε ως άμβλωση αυτό που έκανε (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χανιά: Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες – Είχαν κλέψει 6 σπίτια σε 10 μέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπασκετμπολίστας της Α2 μπήκε με το αυτοκίνητο στις σιδηροδρομικές γραμμές και οδηγούσε για 300 μέτρα
- Ιράν: Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις της
- Ιράν: Ισχυρή έκρηξη σε οκταώροφο κτίριο στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς – Δεύτερη έκρηξη στα νότια με τέσσερεις νεκρούς
- Πιερρακάκης: Εθνική πρόκληση το στεγαστικό – Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς τους ιδιοκτήτες ακινήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.