ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εξιχνίαση έξι υποθέσεων κλοπών που είχαν διαπραχθεί από τις 2 έως τις 13 Μαΐου σε σπίτια στον Πλατανιά και την Κίσσαμο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, φέρονται ότι από κοινού είχαν μπει σε έξι σπίτια αφαιρώντας χρήματα κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας μεγαλύτερης των 10.000 ευρώ.
Μάλιστα, μέρος των κλεμμένων αντικειμένων αποδόθηκαν στους παθόντες. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πανικός σε «ροζ» ξενοδοχείο της Κηφισιάς από την εισβολή κουκουλοφόρων!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η τεράστια επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών από το λιμάνι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικηγόρος 19χρονης: Eξέλαβε ως άμβλωση αυτό που έκανε (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπασκετμπολίστας της Α2 μπήκε με το αυτοκίνητο στις σιδηροδρομικές γραμμές και οδηγούσε για 300 μέτρα
- Ιράν: Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις της
- Ιράν: Ισχυρή έκρηξη σε οκταώροφο κτίριο στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς – Δεύτερη έκρηξη στα νότια με τέσσερεις νεκρούς
- Πιερρακάκης: Εθνική πρόκληση το στεγαστικό – Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς τους ιδιοκτήτες ακινήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.