Συγγενείς και φίλοι είπαν την Παρασκευή, το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό και βουλευτή Ευβοίας Βασίλη Κεδίκογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.
Η τελευταία ακολουθία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας και η ταφή το απόγευμα στην Ιστιαία.
Στην κηδεία παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο κόκκινο η ένταση ΗΠΑ-Ιράν: Νέες εκρήξεις στο Μπαχρέιν – Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν 85 αμερικανικές εγκαταστάσεις
- Ευρωπαίοι εφοπλιστές: Οι επενδυτικές ανάγκες για την ενεργειακή μετάβαση των πλοίων μόνο στην Ευρώπη ανέρχεται σε 40 δισ. ευρώ ετησίως
- SambaNova Systems: Το νέο «βαρύ χαρτί» της τεχνητής νοημοσύνης – Συγκέντρωσε 1 δισ. δολάρια με αποτίμηση 11 δισ. δολ.
- Austriacard: Στο 75,29% η συμμετοχή της DNP


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.