• Top Stories

    Σε σοβάρη κατάσταση ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών μετά το άγριο ξύλο από κουκουλοφόρους!

    • NewsRoom


    Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος, ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργος Διαμαντόπουλος, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από άγνωστους το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες της επίθεσης (περίπου 4 άτομα) του επιτέθηκαν ξαφνικά χτυπώντας τον βίαια με γροθιές και κλωτσιές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των δραστών είχαν σιδηρογροθιές και καδρόνια, με τον άτυχο αστυνομικό να δέχεται πολλαπλά και ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι.

    xulo

    Το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Πανεπιστημίου, την ώρα που ο κ. Διαμαντόπουλος περπατούσε με τον αστυνομικό συνοδό του φορώντας την υπηρεσιακή του στολή.  Νωρίτερα  βρισκόταν σε υπηρεσία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας ,κατά τη διάρκεια πορείας αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών υπέρ των προσφύγων. Μόλις έγινε αντιληπτός, περίπου τέσσερα  άτομα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξαπέλυσαν άγρια επίθεση σε βάρος του.

    xulodarmos

    Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μόλις η συγκέντρωση τελείωσε, ο Διοικητής της Τροχαίας άρχισε να κατηφορίζει την οδό Πανεπιστημίου, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του. Στη συνέχεια και ενώ φορούσε την στολή της υπηρεσίας του, έγινε αντιληπτός από την ομάδα των αγνώστων, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν ασταμάτητα.

    Οι δράστες, αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά της περιοχής των Εξαρχείων, με το Διοικητή της Τροχαίας να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τα σοβαρά επεισόδια συνεχίστηκαν και στους γύρω δρόμους του Πολυτεχνείου, με νεαρούς κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών.

    Για την κατάσταση της υγείας του κ. Διαμαντόπουλου ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/mantzouranis-se-verikio-tha-sou-paro-aftokinito-tha-sou-paro-ke-spiti/70104

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/t-allazi-tora-o-koumoutsakos-gia-tis-adies-nd-den-tha-tis-pari-piso-tha-anixi-tin-agora/70139

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ