ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αυτοαπομόνωση τέθηκε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, αμέσως μετά την επιστροφή του στη Μόσχα από το ταξίδι του στην Αθήνα, καθώς όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, ήρθε σε επαφή του με πρόσωπο που εντοπίστηκε θετικό στον κορονοϊό.
Εκτιμάται πως πρόκειται για συνεργάτη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, με τον οποίο βρέθηκε στον ίδιο χώρο. Ο Σεργκέι Λαβρόφ θα κάνει και ο ίδιος το τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι και αυτός θετικός. Ήδη πάντως ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα του ταξίδια σε Βοσνία Ερζεγοβίνη και Σερβία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Τζαβέλλας (Άρειος Πάγος) για εκταφές θυμάτων στα Τέμπη: Γιατί απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αποστολή δειγμάτων στο εξωτερικό
- Γερμανία: Ο Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αθήνα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε νέο παγκόσμιο δασμό 10% μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.