• Κοινωνία

    Σε διαθεσιμότητα ο youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός

    • NewsRoom
    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός


    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, ο οποίος αναρτά βίντεο στο YouTube όπου έχει δικό του κανάλι, καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον περασμένο Ιούλιο, με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας, με αφορμή πάντα τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κορονοϊό.

    Λόγω αυτής της δράσης του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται με το όνομα «Τηλέμαχος», έχουν διεξαχθεί, μέχρι στιγμής, τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).

    Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

    Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο, το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

    Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η κατάθεση του ψυχιάτρου της Ιωάννας – Ένιωθε πόνο και διάθεση να αυτοκτονήσει



    ΣΧΟΛΙΑ