• City Stories

    Η Scarlett Johansson αποκαλύπτει το βλοσυρό…σεξαπίλ της! (video)

    Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson


    Η Scarlett Johansson είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του Hollywood και όχι άδικα. Η νέα της ταινία “Ghost in the Shell” μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ είναι συγκλονιστικό, με τη Scarlett ως Major να αποκαλύπτει το …βλοσυρό σεξαπίλ της.

    Tο “Ghost in the Shell”, είναι μία live action μεταφορά του γιαπωνέζικου anime των 00s “Ghost in the Shell” στην οποία η Scarlett πρωταγωνιστεί ως η Major, αρχηγός μίας ομάδας ασφαλείας, με ένα σώμα εξ’ολοκλήρου μηχανικό και… βλοσυρό σέξαπίλ.

    Παρ’όλο που η επιλογή της έχει κατακριθεί, αφού δεν είναι ασιάτισσα όπως είναι παραδοσιακά ο χαρακτήρας της Major, το trailer που μόλις κυκλοφόρησε έχει ενθουσιάσει τους λάτρεις των sci fi ταινιών δράσης. Η Scarlett απεικονίζεται τη στιγμή που το σώμα της αναδομείται μηχανικά, έπειτα από ένα θανάσιμο τραυματισμό.

    Σε μία άλλη σκηνή η ίδια πολεμά τους αντιπάλους της ολόγυμνη ενώ αργότερα τα πράγματα… περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Δες παρακάτω το trailer του Ghost in the Shell που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2017.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό σπίτι του Alexander McQueen που πωλείται για 8,5 εκατ. λίρες! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Όλες τις συνομιλίες του Αγγλούπα με 5 κοσμηματοπώλες-Το μεγάλο αλισβερίσι, τα ρολόγια και οι “πετρούλες”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ο Τόνι Μαυρίδης ζητά 250.000 ευρώ από την Έλενα Παπαρίζου, τόσα χρόνια μετά το χωρισμό τους; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ