• Top Stories

    Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στα Εξάρχεια

    Εξάρχεια


    Συνεχίζονται οι αναταραχές στα καταστήματα της Αθήνας αφού άγνωστοι δράστες διέρρηξαν κατάστημα ασημικών στην οδό Σολωμού, στα Εξάρχεια και πήραν ό,τι πολύτιμο υπήρχε σε αυτό. Το κατάστημα ήταν κλειστό τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης σε αστυνομικούς, ενώ διαπίστωσε τη διάρρηξη μόλις το άνοιξε το πρωί της Τρίτης. Η αστυνομία αυτή την στιγμή αναζητά τους δράστες.

    Οι ληστές μπήκαν στο κατάστημα, ανοίγοντας τρύπα στην μεσοτοιχία με διπλανό μαγαζί και αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσό και ασήμι αξίας 150.000 ευρώ.

    Το ριφιφί, έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως όλα φανερώνουν χωρίς κανένας να καταλάβει το παραμικρό, όπως γράφει το protothema.gr. Οι δράστες, που πιθανότατα επέλεξαν το στόχο τους εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την Πλατεία Εξαρχείων μπήκαν μέσα από διπλανό κατάστημα που ήταν κλειστό και προσέφερε εύκολη πρόσβαση στο κοσμηματοπωλείο.

    Χρησιμοποιώντας σφυριά, έσπασαν τη μεσοτοιχία και από μια τρύπα διαστάσεων 60X60 εκ. «γλίστρησαν» μέσα στο κατάστημα και έκαναν πλιάτσικο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη κόρη πασίγνωστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για ναρκωτικά στη Γλυφάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό σκότωσε γυναίκα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα βήμα πριν τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 19χρονου η Αστυνομία



    ΣΧΟΛΙΑ