• Top Stories

    Ραγίζουν καρδιές στην Κυπαρισσία: Σήμερα οι κηδείες των δύο αγοριών

    • NewsRoom


    Ανείπωτη θλίψη στην Κυπαρισσία, όπου η τοπική κοινωνία αποχαιρετά σήμερα τα δύο αγόρια που έχασαν τη ζωή τους οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός, σε μετωπική σύγκρουση με φορτηγάκι. Βαρύ το πένθος και χθες, στην κηδεία του ενός από τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που ξεκίνησε σαν μια περιπέτεια με το σκασιαρχείο από το σχολείο και κατέληξε σε ασύλληπτη τραγωδία.

    Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, χθες οι κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Νίκο. Ράγισαν οι καρδιές στη θέα της μητέρας του αγοριού, η οποία υποβασταζόμενη από τον αδερφό της αποχαιρέτισε για πάντα το παιδί της.

    Σήμερα, αναμένεται να τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες των άλλων δύο αγοριών, του Χρήστου και του Ενρίκο. Τραγική η ιστορία της μητέρας του ενός, που εργάζεται στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκαν τα παιδιά μετά το τροχαίο.

    Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και οι συμμαθητές των τριών παιδιών. Όπως έλεγε χθες στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, οι μαθητές είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό των συμμαθητών και φίλων τους, ενώ η πολιτεία έχει ορίσει και ψυχολόγο, η οποία μιλά με τους εφήβους και παρακολουθεί την κατάστασή τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 15χρονου από την Κυπαρισσία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώνονται όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Κυπαρισσία μετά το τραγικό τροχαίο με τους μαθητές

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Βυθισμένη στο πένθος η Κυπαρισσία: Όλο το χρονικό που κατέληξε στον χαμό των τριών αγοριών (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ