• Κοινωνία

    Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Ποια «κενά» βλέπει στην κατάθεση του επιχειρηματία Ν. Μαυρίκου

    • NewsRoom


    Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ., λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου.

    Αυτό διότι η αστυνομία διαπιστώνει κενά στην κατάθεσή του επιχειρηματία,  ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα απαγωγής.

    Ο 51χρονος δήλωσε πως απελευθερώθηκε προχθές Πέμπτη όμως ενημέρωσε την Αστυνομία μία ημέρα αργότερα, με την αιτιολογία ότι ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτειά του και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

    Όπως δήλωσε στις Αρχές, τα ρούχα που του είχαν δώσει οι απαγωγείς τα έβγαλε και τα πέταξε, όμως προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί σε κάποιον κάδο κοντά στην οικία του.

    Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί επιπλέον να εξακριβώσει για ποιους λόγους και υπό ποιες συνθήκες οι απαγωγείς αποφάσισαν να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία.

    Ο Νίκος Μαυρίκος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως δεν κατάλαβε πού τον άφησαν οι απαγωγείς. Ο ίδιος είπε πως αντελήφθη ένα κίτρινο όχημα που αποδείχτηκε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε κι έδωσε την διεύθυνση της μητέρας του.

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι δράστες τού ζήτησαν λύτρα, όμως ο ίδιος τους απάντησε πως δεν είχε χρήματα να τους δώσει. Προσέθεσε ότι όταν τον απελευθέρωσαν του είπαν πως πρόκειται για την τυχερή του ημέρα.

    Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου στην Καλλιθέα



    ΣΧΟΛΙΑ