• Κοινωνία

    Πρωτοφανές: Μεθυσμένος οδηγός μπούκαρε στο προαύλιο της Βουλής μετά από καταδίωξη

    • NewsRoom
    Βουλή


    Ένα απίστευτο περιστατικό, ευτυχώς χωρίς θύματα, συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή, ύστερα από καταδίωξη.

    Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τη μία τη νύχτα όταν οι υπάλληλοι των διοδίων της Αττικής Οδού στην έξοδο Αμαρουσίου ειδοποίησαν την Τροχαία για οδηγό που δημιουργεί προβλήματα. Η Τροχαία έσπευσε στο σημείο, ωστόσο ο οδηγός δεν συνεργάστηκε για τον προβλεπόμενο έλεγχο για αλκοτέστ και αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

    Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, με τον μεθυσμένο οδηγό και την Τροχαία που ακολουθούσε να διασχίζουν όλη την Αθήνα. Καθώς ο μεθυσμένος οδηγός του αυτoκινήτου κινούνταν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε στο προαύλιο της Βουλής!

    Ο μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε από την πλαϊνή είσοδο. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν έσπασε τις ράμπες ή αυτές -για κάποιο λόγο- ήταν σηκωμένες.

    Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Folli Follie και Κουτσολιούτσο: Αυτός είναι ο άνθρωπος που του ενεχυρίασε το σπίτι στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Είναι αντιπρόεδρος της DUFRY

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ψινάκης ακύρωσε στο «παρά πέντε» συνάντηση με πυρόπληκτους



    ΣΧΟΛΙΑ