ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα εμβόλια θα είναι διαφορετικά καθώς η δόση είναι μικρότερη.
Το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών στην Ελλάδα άναψε η Επιτροπή Εμβολιασμών, όπως ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης, στο πλαίσιο της αποσαφήνισης των νέων μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ ενόψει Χριστουγέννων.
Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι η σχετική πλατφόρμα θα ανοίξει μόλις παραλάβουμε τα εμβόλια καθώς είναι διαφορετικά (μικρότερη δόση), ενώ θα διαφέρει καθώς θα έχει άλλο τρόπο υλοποίησης.
Ο εμβολιασμός των παιδιών θα ξεκινήσει όπως είπε μόλις έρθουν στην Ελλάδα οι παρτίδες των εμβολίων, οπότε και θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού, καθώς είναι διαφορετικά (μικρότερη δόση), ενώ θα διαφέρει καθώς θα έχει άλλο τρόπο υλοποίησης.
Τρίτη δόση
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους εντός των επόμενων 24ωρων θα υπάρξει και η επίσημη απόφαση της Επιτροπής Εμβολιασμού για τον εμβολιασμό των πολιτών στους τέσσερις αντί στους 6 μήνες με την αναμνηστική δόση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για το γήπεδο: Η UBS επιβεβαίωσε πως ο Μυστακίδης έχει άμεσα διαθέσιμα 250 εκατ. ευρώ
- Με απόφαση Φλωρίδη σε αναστολή η Ιατροδικαστική Yπηρεσία Πάτρας
- Ασπροχώρι Ωρωπού: Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα – Έπεσαν οι άνεμοι, βελτιωμένη η εικόνα
- Rolex Datejust: Ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας
