ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, την ώρα που η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της με πολικές θερμοκρασίες σε όλη την χώρα.
Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες αλλά και από τις προβλέψεις του «The Weather Channel», η χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας θα ξεκινήσει απόψε στις 8 και θα συνεχιστεί για τις επόμενες ώρες, μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Στα βόρεια προάστια των Αθηνών, όπως στην Άνοιξη, στην Κηφισιά και στην Πεντέλη, η χιονόπτωση θα ξεκινήσει ακόμα πιο νωρίς, στις 4 το απόγευμα, με χιονόστρωση κατά τμήματα, στην Κηφισιά, στην Εκάλη, στην Πεντέλη και αλλού.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί χαμηλά και ενδέχεται να φτάσει και τους -2 βαθμούς Κελσίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη λόγω χιονιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοζανίτισσα αψηφά το κρύο και ποζάρει με μαγιό στα χιόνια αλά Κένταλ Τζένερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 1,21% για τον Dow Jones έφεραν οι προειδοποιήσεις του Γουόρς, μάζεψαν τις απώλειες S&P 500 και Nasdaq
- MEDUSA 15 – 2026: Με μαχητικά, πολεμικά πλοία, υποβρύχια και drones η πολυεθνική άσκηση
- Τουρκία: Κρίση ρευστότητας σε funds της Tera με ενεργητικό 7,5 δισ. δολαρίων – Βουτιά στο Χρηματιστήριο Κωνσταντινούπολης
- Financial Times: Οι χάκερ απαιτούν από τη Revolut 3 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.