• Top Stories

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου

    Αλέξανδρος Γερολυμάτος γιος Γερολυμάτου

    Αλέξανδρος Γερολυμάτος


    Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

    Ο 46χρονος Αλέξανδρος Γερολυμάτος αρνήθηκε ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών.

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε  και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος κατά την αστυνομία είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση. Κι εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και έφυγε ελεύθερος από το ανακριτικό γραφείο με επιβολή εγγύησης 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

    Ο μόνος από τους 3 συλληφθέντες που κρίθηκε προφυλακιστέος είναι ο 49χρονος  στον οποίο αποδίδεται η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 46χρονος γιος από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις ενώ σε βάρος του δεν φαίνεται να προκύπτουν ισχυρά στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.  

    Δικαστικές πηγές έλεγαν ότι για τις 11.000 ευρώ που φέρονται να εισπράχθηκαν από εκβιάσεις και απειλές, αποδεικτικά στοιχεία στη δικογραφία  φέρονται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρώ…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ο Γερολυμάτος για το κύκλωμα εκβιαστών: Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ε. Τσακαλώτος: Συμφώνησε η κυβέρνηση σε «κόφτη» για τις συντάξεις – Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ (upd)

     



    ΣΧΟΛΙΑ