• LIFE&STYLE

    Γερολυμάτος: Ο γιος μου είναι «καθαρός» και οικογενειάρχης

    Αλέξανδρος Γερολυμάτος γιος Γερολυμάτου

    Αλέξανδρος Γερολυμάτος


    Για τον γιο του Aλέξανδρο, που εμπλέκεται στο κύκλωμα εκβιαστών, μίλησε ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το παιδί του μεγάλωσε δίπλα του, μακριά από μπράβους και ναρκωτικά. Είναι καθαρός και είναι οικογενειάρχης.

    «Έχω 45 χρόνια στο τραγούδι και παλεύω όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσω το όνομά μου αμόλυντο. Η νύχτα είναι γεμάτη ναρκωτικά, μπράβους και βρωμιά αλλά τίποτε δεν με ακούμπησε, βγήκα αλώβητος. Επειδή λοιπόν γνωρίζω όλα αυτά θα είχα καταλάβει εάν το παιδί μου είχε σχέση ή την παραμικρή εμπλοκή σε όσα το κατηγόρησαν.Το παιδί μου αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα όπως όλοι μας και σε αυτό βοηθάω και εγώ όσο μπορώ. Αν έβγαζε βρώμικα χρήματα θα είχε ανάγκη από τη δική μου βοήθεια; Είναι καθαρός και οικογενειάρχης» λέει στην Espresso o γνωστός τραγουδιστής.

    Ο 46χρονος Αλέξανδρος Γερολυμάτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή. Ελεύθερος αφέθηκε  και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος κατά την αστυνομία είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση. Κι εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και έφυγε ελεύθερος από το ανακριτικό γραφείο με επιβολή εγγύησης 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου: «Είναι τραγωδία κάθε επιχείρηση να έχει συνέταιρο το κράτος»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γερολυμάτος για το κύκλωμα εκβιαστών: Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: “Ξύπνησαν” μνήμες από τα Ίμια από την προσάραξη του “Alcatras”



    ΣΧΟΛΙΑ