ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θάνος Πλεύρης: «Πολύ σημαντικό ότι πλέον στην Ευρώπη υπάρχει αντίληψη της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής»
Λίγη ώρα μετά την εισαγγελική παρέμβαση, από το υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε ότι παρενέβη ο υπουργός Θάνος Πλεύρης, ζητώντας να τεθεί άμεσα σε αργία ο ένας εκ των δυο εργαζόμενων και να κινηθεί η διαδικασία για την απόλυσή του.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το σοκαριστικό περιστατικό στον Ωρωπό
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας αναφέρει:
«Αναφορικώς με το άθλιο περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς στον Ωρωπό το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.
Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.
Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του».
Διαβάστε επίσης:
Παρέμβαση εισαγγελέα για την εικόνα με την ηλικιωμένη στον Ωρωπό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ετήσια άδεια εργαζόμενων : Τι αλλάζει από το 2026
- Δωρεά σπέρματος Δανία: Η «βιομηχανία», η έλλειψη ενιαίου πλαισίου και η πρωτοβουλία της Ελλάδας
- Έλαντ Γίφρατς: «Η Βέτα είναι η βασίλισσα της γύρω ομορφιάς»
- Αλέξης Πατέλης στο mononews: H αξιοπιστία δεν χτίζεται μόνο με δημοσιονομικά μεγέθη, αλλά και με το ποια κοινωνία θέλεις να είσαι