ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αναζήτηση του δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 21χρονο νεαρό στον Πειραιά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται η αστυνομία. Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άλλον άνδρα κατά την είσοδό του σε νυχτερινό μαγαζί στην οδό Κολοκοτρώνη 115.
Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης της δολοφονίας τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Σιδηροδρομικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς πάνω σε γέφυρα στη Δανία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Βοιωτία: Σκοτώθηκε μωρό 11 μηνών σε τροχαίο-5 ακόμη παιδιά τραυματίες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόδραση από τον Κορυδαλλό: Έφυγαν σαν κύριοι οι 2 Αλβανοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.