ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πίτα για τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ έκοψε σήμερα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ. Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το φλουρί έπεσε αρχικά στο γραφείο Τύπου, αλλά με παρέμβαση του προέδρου, η διαδικασία επαναλήφθηκε για να πέσει τελικά στον ΣΚΑΙ.
Το πρώτο κομμάτι κόπηκε για το Αθηναϊκό Πρακτορείο και το επόμενο για τη Δημόσια Τηλεόραση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Να αποκαλύψει ο Αλ.Τσίπρας ποιοι είναι οι «πρόθυμοι» βουλευτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βέλγιο: Προς παραίτηση ο Ντε Βέβερ μετά το αδιέξοδο στον προϋπολογισμό
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Αντιμέτωποι με τέσσερα κακουργήματα οι 6 συλληφθέντες
- Νέα προειδοποίηση Ο’Λίρι (Ryanair): Έρχονται αυξήσεις έως 20% στα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη το 2027
- Γεωργιάδης: «Μη δίνετε λεφτά σε ΜΚΟ, το ελληνικό κράτος καλύπτει το 100% των δαπανών οποιουδήποτε Έλληνα στο εξωτερικό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.