ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που αφορά ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση άσκησε ο Εισαγγελέας στον 34χρονο Ιρακινό που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για συμμετοχή στον ISIS.
Ο Ιρακινός για τον οποίο υπήρξε πληροφόρηση από ξένες υπηρεσίες στις διωκτικές αρχές ότι είχε εμπλοκή με την ισλαμιστική οργάνωση, ISIS , φαίνεται πως ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 34χρονος.
Διαβάστε επίσης:
Μένιος Φουρθιώτης: Αποφυλακίστηκε ο παρουσιαστής, τι όροι του επιβλήθηκαν (upd)
Εισαγγελέας για Δημήτρη Λιγνάδη: Αμετανόητος μέχρι σήμερα – Να δικαστεί για 4 βιασμούς
Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Κατά μαγικό τρόπο μπόρεσε και σηκώθηκε παρά το σοκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.