ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά, Ντίνος Μαστρονικόλας, βενιαμίν της πολυμελούς οικογένειας Μαστρονικόλα που μετοίκησε στον Πειραιά από τον Αθανάσιο Διάκο(Μουσουνίτσα) Φωκίδας στις αρχές του 20ου αιώνα ιδρύοντας το γνωστό γαλακτοπωλείο-ζαχαροπλαστείο.
Ο Ντίνος Μαστρονικόλας, όπως αναφέρει το peiraiko-kyma, παρέμεινε στην οικογενειακή επιχείρηση και τη γιγάντωσε με κύρια επαγγελματικά χαρακτηριστικά την τιμιότητα, την εργατικότητα και την προσήνεια, δημιουργώντας παράλληλα μια σπουδαία οικογένεια.
«Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε στον Πειραιά «ο κύριος Ντίνος» αποτέλεσε ένα κομμάτι της παράδοσης της πόλης», γράφει η ιστοσελίδα.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή στις 14.00 στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ισχυρή έκρηξη σε πάρκινγκ στη Γλυφάδα: Ένας τραυματίας. Καίγονται αυτοκίνητα-Κλειστή η Λ. Βουλιαγμένης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Λουκ Πέρι του «Beverly Hills» μετά το βαρύ εγκεφαλικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασύλληπτες αποκαλύψεις για το μωρό που απανθρακώθηκε στην Βάρκιζα-Ήταν μόνο του για 7 ώρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iράν: Οι Αμερικανοί κατέστρεψαν κέντρο ελέγχου της θαλάσσιας κυκλοφορίας στο λιμάνι Τσαμπαχάρ
- Κομισιόν: Η πρόοδος της Ελλάδας είναι σταθερή και συστηματική σε ζητήματα κράτους δικαίου
- Παππάς σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η συγκρότηση συλλογικής ηγεσίας μέχρι τις εθνικές εκλογές αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή
- EFA GROUP: Εξαγοράζει το 100% της SSMART και διευρύνει το αποτύπωμα στα Radar
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.