ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ο σπουδαίος Ελβετός ηθοποιός Μπρούνο Γκαντς, ο οποίος διακρίθηκε σε ταινίες όπως «Τα Φτερά του Έρωτα» του Βιμ Χέρτσογκ, «Η Πτώση» του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ και «Μία αιωνιότητα και μία ημέρα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ανακοίνωσε η πράκτοράς του Πατρίτσια Μπαουμπάουερ.
Ήταν 77 ετών.
«Ναι, σήμερα τις πρώτες ώρες της ημέρας» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο επιβεβαιώνοντας τον θάνατό του που ανακοινώθηκε από τη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. «Είχε καρκίνο» πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Άλμπερτ Φίνεϊ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο οσκαρικός συνθέτης Μισέλ Λεγκράν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Προχωρά σε ΑΜΚ €29.164 με την έκδοση 583.280 νέων κοινών μετοχών
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς βώλους στα αιγοπρόβατα
- Μουντιάλ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Κονέ στον αγώνα Καναδάς-Κατάρ (video)
- Mevaco: Διανομή μερίσματος 0,25 ευρώ/μετοχή στους μετόχους – Στις 9 Ιουλίου η καταβολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.