ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο ΕΟΔΥ.
Καθόλου καλή δεν είναι φαίνεται πως είναι η σημερινή μέρα στο μέτωπο των κρουσμάτων καθώς αναμένεται νέα μεγάλη αύξηση από τον ΕΟΔΥ.
Η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα αναμένεται να είναι περισσότερα από 1.500.
Βάσει των νέων εξελίξεων, όπως όλα δείχνουν το άνοιγμα της αγοράς δεν θα γίνει τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, αλλά θα πάρει τουλάχιστον μία εβδομάδα παράταση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που παρατηρείται είναι ότι η διασπορά εξακολουθεί να είναι ενδοοικογενειακή γεγονός που ανησυχεί πολύ τους ειδικούς.
Τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην καθιερωμένη κάθε Παρασκευή σύσκεψη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία και θα καταθέσει τις εισηγήσεις της προς την κυβέρνηση.
Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή οι ειδικοί θα οδηγηθούν στην εισήγηση για παράταση του lockdown για ακόμα μια εβδομάδα και μερικό άνοιγμα δραστηριοτήτων από τις 8 Μαρτίου.
Διαβάστε επίσης
Λιανεμπόριο: Η αγωνία για το στοκ και ο κίνδυνος να χαθεί… το Πάσχα
Προγράμματα με επιδότηση έως και 100% ασφαλιστικών εισφορών-Σε τουρισμό, εστίαση και λιανεμπόριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Αυξήθηκαν οριακά οι τιμές των προϊόντων τον Απρίλιο
- Η European Profiles δωρίζει 774 βιβλία στην Βιβλιοθήκη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
- Μετά την Νομική, η Πολυτεχνειούπολη: Μια τραυματίας από την επίθεση κουκουλοφόρων
- Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στην Πλάκα xαμογελαστή δίπλα στον Νικόλαο Ντε Γκρες και την οικογένειά του
