• Top Stories

    Πάνω από 1000 οι ιστότοποι στη «μαύρη λίστα» της Ε.Ε.Ε.Π

    παράνομος τζόγος


    Σαράντα επιπλέον ιστότοποι προσθέθηκαν την Blacklist της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ‘μαύρων’ ιστοσελίδων στους 1038. Οι ιστότοποι παρείχαν μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, και εντοπίστηκαν μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν τα αρμόδια όργανα της Επιτροπής.

    Στους ιστοτόπους που συμπεριλήφθηκαν στη Blacklist συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, πέντε ιστότοποι που ανήκουν στην εταιρεία με την επωνυμία “Eldorado Sportwetten GmbH” ή φέρονται να έχουν συγγενή σχέση με αυτή. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία “Eldorado Sportwetten GmbH”, ήδη από το Νοέμβριο του 2016, είχε προστεθεί στην 13η έκδοση της Blacklist, ενώ έκτοτε και κατόπιν ενδελεχών ελέγχων της Αρχής έχουν εγγραφεί στη Blacklist συνολικά δώδεκα (12) ιστότοποι της εν λόγω εταιρείας.

    Η Ε.Ε.Ε.Π. Κρούει τον κώδωνα κινδύνου και συνιστά στους παίκτες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή των ιστοτόπων, στα παίγνια των οποίων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Συνιστάται δε ιδιαίτερα, πριν λάβουν τις σχετικές αποφάσεις, να συμβουλεύονται πάντοτε την τρέχουσα έκδοση της Blacklist που είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της Ε.Ε.Ε.Π.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Revoil: Υπέγραψε σύναψη Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 8 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυψέλη: Λουκέτο από την αστυνομία σε «ναό» του παράνομου τζόγου



    ΣΧΟΛΙΑ