ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η καταβολή του Δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).
Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.
Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση
δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 12 Απριλίου έως 9 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί μετά την δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).
Διαβάστε επίσης:
Αποκλειστικό! Αυξάνονται οι αποδοχές των ανέργων στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ
Ξεπέρασαν τις 2.500 οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με την Google
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΔΑΑ: Ισχυρή κίνηση επιβατών και νέο σενάριο επενδύσεων
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική και άλλες τέσσερις Περιφέρειες
- Πιερρακάκης: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο για νοικοκυριά, οφειλέτες και επενδυτές
- Fed: Η κρίσιμη ώρα του Κέβιν Γουόρς – Τι περιμένουν οι αγορές από την ομιλία του στο Jackson Hole
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.