• sports

    O Στ. Τσιτσιπάς, τα Harrods και η αντίδραση της Ομοσπονδίας Τένις

    • NewsRoom

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση μέσω twitter του Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά ότι “πρέπει να ανοίξει ένα κατάστημα Harrod’s στην Ελλάδα”.

    Οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν ως επί το πλείστον αρνητικά τις δηλώσεις του κάνοντας λόγο για ένα άστοχο σχόλιο, ενώ νωρίτερα ο πατέρας του έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

    Θέση για τα τεκταινόμενα πήρε και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης διά του προέδρου της Σπύρου Ζαννιά, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

    Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια.

    Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

    Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί του τον Εθνικό μας Ύμνο.»

    Διαβάστε ακόμα:

    «Πάρτι» στο Twitter: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε Harrods στην Ελλάδα

    Λονδίνο: Ουρές στα Harrods για μια τσάντα Hermes (video)

    «Aσφυξία» λόγω όγκου παραγγελιών στη Γενική Ταχυδρομική: Aναστέλλει υπηρεσίες της

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ