ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσω Twitter ήρθε η διαγραφή της Έλενας Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ, μετά τη δήλωσή της ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση. Με καταγγελία ότι «αντάλλαξε την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα», ο Πάνος Καμμένος προχώρησε στη διαγραφή της υπουργού Τουρισμού από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.
«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» έγραψε στο Twitter ο κ. Καμμένος ανακοινώνοντας τη διαγραφή της κ. Κουντουρά.
Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 14, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρχισε ο «πόλεμος»: Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει ανταλλάγματα, λέει ο Σγουρίδης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιξε τα χαρτιά της η Έλενα Κουντουρά: Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα win-win «διαζύγιο» που δίνει χρόνο σε Τσίπρα και Καμμένο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεν φταίει ο Γιάννης. Ούτε ο Σπανούλης, και πριν μιλήσεις για την Εθνική μπάσκετ δες την εικόνα στον καθρέφτη [βίντεο]
- Fitch: Υποβάθμισε τη Γαλλία από «AA-» σε «A+»
- Οι «Νύχτες» της Λήδας Κοντογιαννοπούλου: Η ζωγράφος που κάνει το σκοτάδι ποίηση και κατακτά τις αίθουσες τέχνης
- Όμιλος Φάις: Με υπογραφή Ergon Agora η επόμενη ευκαιρία για την Αγορά Μοδιάνο
