• Top Stories

    Άρχισε ο «πόλεμος»: Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει ανταλλάγματα, λέει ο Σγουρίδης

    • NewsRoom


    Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα, τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης αναφερόμενος στην κ. Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο» είπε και συμπλήρωσε ότι «η στάση τους ενοχλεί, καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρι και τον κ Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

    Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια, εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι με τη δήλωσή της ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, η κ. Κουντουρά θέτει τον εαυτό της εκτός του κινήματος των ΑΝΕΛ.

    «Ο κ Κουίκ είχε θέσει τον εαυτό του έκτος κινήματος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το ανάστημα και παραιτούνται τους άλλους ας τους κρίνει ο λαός» πρόσθεσε.

    Ο κ. Παπχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπαχριστόπουλος: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα win-win «διαζύγιο» που δίνει χρόνο σε Τσίπρα και Καμμένο



    ΣΧΟΛΙΑ