• Top Stories

    Ο Άντονι Φαούτσι καθησυχάζει επτάχρονη: Η Νεράιδα των Δοντιών δεν κινδυνεύει να αρρωστήσει

    • NewsRoom
    Άντονι Φάουτσι

    Άντονι Φάουτσι


    Τα παιδιά μπορούν να μείνουν ήσυχα, η Νεράιδα των Δοντιών μπορεί να συνεχίσει να έρχεται το βράδυ στον ύπνο τους για να πάρει τα πρώτα δόντια που έχασαν και φύλαξαν κάτω από το μαξιλάρι τους, διότι αυτή δεν κινδυνεύει να προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, όπως πιστοποίησε ο γνωστός Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι.

    Ο εξέχων επιστήμονας και σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αντιμετώπιση της κρίσης ήταν ο προσκεκλημένος μιας μίνι σειράς βίντεο που φτιάχνει και προβάλλει με αφορμή την καραντίνα ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat με τίτλο «Ο Γουίλ από το σπίτι».

    «Η Νεράιδα των Δοντιών μπορεί να έρθει και τώρα παρά τον κορονοϊό αν βγει το δόντι μου;» τον ρώτησε ανήσυχη η 7χρονη Άβα από το Λος Άντζελες, η οποία βρισκόταν μεταξύ των παιδιών που υπέβαλαν ερωτήματα στον γνωστό ιολόγο.

    «Μπορεί να κολλήσει τον ιό;» ρωτάει ακόμη η Άβα σε βιντεάκι από το νέο επεισόδιο της σειράς του Γουίλ Σμιθ, το οποίο αναμένεται να προβληθεί ολόκληρο σήμερα.

    «Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να ανησυχείς για την Νεράιδα των Δοντιών» απαντά ο 79χρονος Φάουτσι, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους Αμερικανούς, κυρίως χάρη στις σαφείς εξηγήσεις του και στον καθησυχαστικό τόνο του.

    «Σου εγγυώμαι ότι η Νεράιδα των Δοντιών δεν θα προσβληθεί και δεν θα αρρωστήσει» απαντά στη μικρή ο επιστήμονας, ενώ ο Γουίλ Σμιθ από απόσταση παρακολουθεί και χαμογελάει.



    ΣΧΟΛΙΑ