• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    O 80χρονος συνταξιούχος δολοφόνησε με τηλεκοντρόλ και μαξιλάρι την 77χρονη σύντροφο του


    Δεν έχει τέλος η τραγωδία που αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην οδό Κοδριγκτώνος στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο 80χρονος συνταξιούχος μετά από έρευνα των αρχών φαίνεται να δολοφόνησε με το τηλεκοντρόλ και το μαξιλάρι την 77χρονη σύντροφο του.

    Ο ηλικιωμένος πάσχει από προχωρημένη άνοια και σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Παρουσίασε μεγάλη δυσκολία στο να κατανοήσει όχι μόνο τι του έλεγαν οι αστυνομικοί αλλά και να θυμηθεί ποιος είναι και τι έκανε στη ζωή του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους να περιφέρεται με ματωμένα ρούχα δείχνοντας χαμένος.

    Στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, οι αξιωματικοί κατά την προανάκριση που διεξήχθη ήρθαν αντιμέτωποι με ένα άτομο που βρισκόταν στα όρια του ακαταλόγιστου. Παρουσιαζόταν να μην έχει σχέση με την ακολουθία του παρόντος και του παρελθόντος ενώ έκανε και έντονες αναφορές στην παιδική του ηλικία.

    Όσον αφορά τη δολοφονημένη από το χέρι του σύντροφό του, ο ηλικιωμένος άνδρας έμοιαζε κάποιες φορές να τη θυμάται και άλλες όχι, ενώ και ο γιος της άτυχης γυναίκας κατέθεσε ότι το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και ήταν πολύ αγαπημένο. Μάλιστα, δήλωσε ότι ο 80χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας (βρισκόταν σε προχωρημένη άνοια) όμως δεν είχε εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά προς τη μητέρα του.

    Το άγριο έγκλημα ανακάλυψε ο γιος της 77χρονης όταν μπήκε στο διαμέρισμα που διέμενε η μητέρα του και την αντίκρισε νεκρή. Το θύμα ήταν πεσμένο στο κρεβάτι, σε ύπτια θέση, το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από τον 80χρονο που φέρεται να της πίεζε το πρόσωπο με μαξιλάρι προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

    Η 77χρονη ήταν Ελληνίδα από την κοινότητα της Αιγύπτου όπως και ο 80χρονος σύντροφος της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστότητας εγγράφων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eπιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Κηφισιά και Πεύκη για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eπιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Κηφισιά και Πεύκη για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά



    ΣΧΟΛΙΑ