• Κοινωνία

    Ντοκουμέντο από τη φονική έκρηξη στην Καλαμάτα (pic)

    • NewsRoom


    Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ σε ταβέρνα στην Καλαμάτα είχε ως αποτέλεσμα τρεις γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους. Μία εξ αυτών ήταν και η σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Διόνυσος» όπου συνέβη η μοιραία έκρηξη.

    Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη από φιάλη υγραερίου στην γεμάτη από κόσμο ταβέρνα δημοσιεύτηκε από την Τηλεόραση Μεσόγειος.

    Μία μεγάλη φλόγα ξεπροβάλει από την πόρτα, μαρτυρώντας τι είχε συμβεί. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook η τηλεόραση Μεσόγειος:

    Τι συνέβη

    Ήταν χθες αργά το βράδυ όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη φέρεται να πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και να προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Όλες οι εστίες στην κουζίνα ήταν ανοιχτές, υπήρχε δηλαδή φλόγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha η καινούργια φιάλη είχε διαρροή και ήλθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας… Tότε συνέβη το μοιραίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις γυναίκες.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο εξαερισμός τράβηξε τις φλόγες προς τα πάνω με αποτέλεσμα ενώ στην επάνω μεριά το μαγαζί να είναι καμένο, προς το πάτωμα οι ζημιές είναι μηδαμινές.

    Στο κατάστημα υπήρχαν τρεις ακόμα μεγάλες μπουκάλες που ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς έγινε η τραγωδία στην Καλαμάτα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Έκρηξη με τρεις γυναίκες νεκρές (video – pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απεβίωσε ο αδελφός του εκλιπόντος Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου



    ΣΧΟΛΙΑ