ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ και υποκαταστήματα τραπεζών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 2:40 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, όπου οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο ΑΤΜ και την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας.
Μία ώρα αργότερα, εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε πρόσοψη φαρμακείου, στην οδό Αγίας Γλυκερίας, στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.
Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 σε υποκατάστημα τράπεζας, στη διασταύρωση των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κουρτίδου, στα Πατήσια, όπου οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην τζαμαρία, χρησιμοποιώντας λοστούς.
Διαβάστε ακόμη:
Σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα στη Μιανμάρ – Ανέστειλαν τη λειτουργία τους οι τράπεζες
Στο «κόκκινο» Χαλκιδική, Λασίθι και Ζάκυνθος – Σκληρά μέτρα από σήμερα λόγω «έκρηξης» κρουσμάτων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Συνεχίζεται το «ψαλίδι» στις προσφορές που έφερε ο Κώδικας Δεοντολογίας
- ΔΕΗ: Πού οδηγεί η σύγκρουση Στάσση – Νεμπή στις τηλεπικοινωνίες
- Δείπνο με θέα την Ακρόπολη, έκθεση Artflyer, τα γενέθλια της Εβίτας Λεβεντάκη, Bazaar MDA, French Bloom και Παράσταση στη Σύρο από την ARTE
- Μαρία Συρεγγέλα στο mononews: Οι θέσεις δεν μας ανήκουν και στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος
