• Top Stories

    Τζιχαντιστές απειλούν να σκοτώσουν τον 11χρονο γιο του Ντόναλντ Τραμπ

    • NewsRoom


    Απειλές για τη ζωή του δέχεται από οπαδούς του ISIS, ο 11χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρον Τραμπ.

    Οι υποστηρικτές του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αλ Μπαγκάντι ανήρτησαν το όνομα, καθώς και τον χάρτη με την τοποθεσία του σχολείου, στο οποίο φοιτά ο 11χρονος γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ.

    Πιο συγκεκριμένα, κάλεσαν τους τζιχαντιστές «να σκοτώσουν τον μικρό γιο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ». Μετά τις τελευταίες απειλές αναμένεται να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας.

    χάρτης

    Ο Μπάρον γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 2006 κι είναι το τελευταίο από τα πέντε παιδιά του Ρεπουμπλικανού προέδρου. Τα τρία πρώτα τα απέκτησε από τον πρώτο γάμο του με την Ιβάνα Τραμπ και την Τίφανι από το δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς. Ο Τραμπ είναι μεν μόλις 11 ετών αλλά έχει ήδη γίνει θείος, αφού ο αδελφός του Ντόναλντ Τζούνιορ έχει παιδιά, η Ιβάνκα τρία και ο Έρικ άλλο ένα.

    Μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, η Μελάνια παρέμεινε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να τελειώσει ο Μπάρον την Ε’ Δημοτικού στο σχολείο, όπου είχε ξεκινήσει τη σχολική χρονιά, το Columbia Grammar & Preparatory School. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κι ο γιος της μετακόμισαν στις αρχές του καλοκαιριού στο Λευκό Οίκο. Στην Ουάσιγκτον ο μικρός Μπάρον φοιτά πλέον στο σχολείο St. Andrew’s στον Πότομακ. Είναι η πρώτη φορά που ο γιος ενός Αμερικανού προέδρου δεν φοιτά στο Sidwell Friends.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γλυφάδα: Τους επιτέθηκε με παγοκόφτη επειδή του έκοψαν κλήση!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαφανισμένη είναι η γιαγιά της μικρής Άννυ – Υποψίες για εγκληματική ενέργεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: Εισέπραττε το επίδομα παραπληγίας της νεκρής συζύγου του



    ΣΧΟΛΙΑ