• Top Stories

    Tρ. Αλεξιάδης: Ο λογαριασμός δεν βγαίνει…

    • NewsRoom


    «Έχουμε πιέσεις σε μία επιμονή για αύξηση συγκεκριμένων φορολογιών, οι οποίες πολλές φορές δεν έχουν αποτέλεσμα», δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

    Μιλώντας στον Realfm 97,8  ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κλήθηκε να απαντήσει αν βγαίνει ο λογαριασμός των νέων φορολογικών μέτρων.

    «Σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, το έχουμε πει όλοι. Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε μία φορολογική πολιτική, είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε συγκεκριμένα μέτρα», είπε ο κ. Αλεξιάδης.

    Τα μέτρα αυτά «ήρθαν μέσα από μία διαδικασία που ξεκίνησε από το ’15 μέχρι σήμερα. Επειδή πρέπει εμείς πολύ συχνά να απολογηθούμε για συγκεκριμένες φορολογικές διατάξεις, θέλω να πω με σαφήνεια ότι εμείς δεν υπερασπιζόμαστε αυτό το άδικο, αναποτελεσματικό και πολλές φορές περίεργο στις ρυθμίσεις φορολογικό σύστημα» πρόσθεσε.

    Για τις 120 δόσεις ανέφερε πως περιμένουν «από το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Οικονομικών να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες… Να βγουν οι αποφάσεις για να μπορούν να ενταχθούν στις 120 δόσεις συγκεκριμένες κατηγορίες χρεών. Αυτές, δηλαδή, που δεν μπορούν να μπουν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ή στον νόμο Κατσέλη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κάτω από τον Παρθενώνα κανείς δεν πρόκειται να ξαναδεί την φοβερή Τρόικα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακαλώτος για αλλαγή φύλου: Λίγοι είναι οι πραγματικά φιλελεύθεροι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Παράταση για τα αδήλωτα κεφάλαια: Πού αποσκοπεί και τι κρύβει;



    ΣΧΟΛΙΑ