• Top Stories

    Χαμός στο twitter με τον προκλητικό Τρ. Αλεξιάδη: «Περσινά ξινά σταφύλια η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ»

    • NewsRoom


    Την ώρα που εκατομμύρια πολίτες καλούνται να καταβάλουν για ακόμη μία φορά δυσθεώρητα ποσά –αναλογικά με τις οικονομικές τους δυνατότητες- η κυβέρνηση προκαλεί για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά διά στόματος Τρύφωνα Αλεξιάδη.

    Σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «περσινά ξινά σταφύλια» τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

    «Τόσα χρόνια θα λέμε αυτό το επιχείρημα; Αυτό το επιχείρημα ξίνισε» είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός.

    Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο, μετά την παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι μια κυβέρνηση έπεσε από τον ΕΝΦΙΑ, να πει ότι «ψήφισε ο κόσμος».

    Συνεχίζοντας το σκεπτικό του, ανέφερε πως πρόκειται για μια προσπάθεια να επαναφέρουμε το 2017 επιχειρήματα που τέθηκαν το 2015 και το 2016.

    «Σε ό,τι αφορά το θέμα του ΕΝΦΙΑ και της φορολογικής πολιτικής να θυμίσω ότι είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης να αντιμετωπίσουμε μια κρίση που άλλοι δημιούργησαν. Κάποια πετυχαίνουμε, κάποια όχι» πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης.

    Παρουσίασε δε ως επίτευγμα το γεγονός ότι φέτος ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα είναι μειωμένος κατά 20 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

    Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων, με πρώτους τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν δηκτικά τα λεγόμενά του.

    Δείτε κάποια από τα πιο καυστικά «τιτιβίσματα» χρηστών του διαδικτύου:



    ΣΧΟΛΙΑ