ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 ξεκινάν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016.
Σε αυτό το διάστημα δίνεται από τον νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για το ωράριο λειτουργίας τη συγκεκριμένη Κυριακή, στα καταστήματα της Αθήνας, είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, «εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ερντογάν κάνει εκκαθαρίσεις στο κόμμα του -Παραιτήσεις δημάρχων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναρχικοί απειλούν: «Θα σπάσουμε κρεοπωλεία, θα βανδαλίσουμε pet shops»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν:Υπέρ της μείωσης των ωρών διδασκαλίας στα σχολεία και υπέρ της αύξησης των διακοπών
- Τραμπ: Να πάρουν το όνομα μου το αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον και ο σιδηροδρομικός σταθμός της Νέας Υόρκης
- Ισπανία: Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της 21χρονη μοντέλο του Versace και κόρη πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή
- Πάτρα: Έως την Κυριακή οι προσομοιωτές F-16 και F-35 της Πολεμικής Αεροπορίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.