• Top Stories

    Ψάχνουν στα λασπόνερα τους δύο αγνοούμενους στην Μάνδρα–Στους 20 οι νεκροί

    • NewsRoom


    Η Μάνδρα μετρά ακόμα τις πληγές της, έξι ημέρες από τη φονική καταιγίδα όπου έχασαν τη ζωή τους 20 άτομα και αγνοούνται ακόμη δύο. Οι έρευνες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ συνεχίζονται για τον εντοπισμό του οδηγού Χρήστου Γεωργακόπουλου, τα ίχνη της ζωής του οποίου χάθηκαν στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας και για τον 30χρονο οδηγό φορτηγού Σωτήρη Πίνη.

    Σε μια αποθήκη κοντά στην Παλαιά Εθνική έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των διασωστών προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο αγνοούμενους. Τόνοι λάσπης και μπάζα δυσχεραίνουν το έργο τους, αφού κάθε φορά που η δαγκάνα του εκσκαφέα μπαίνει στη γη τραβάει προς τα έξω συντρίμμια και λαμαρίνες αυτοκινήτων.

    Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των ανθρώπων που έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, περιμένουν καρτερικά παρακολουθώντας με αγωνία τις έρευνες. Στα πρόσωπά τους κυριαρχεί ο φόβος, η αγωνία, η θλίψη, η απελπισία αλλά και η οργή.

    Το μέγεθος της τραγωδίας αποτυπώνεται στον απολογισμό των νεκρών που εξακολουθεί να μεγαλώνει. Χθες εντοπίστηκε ακόμα μία σορός, ανεβάζοντας τον μέχρι στιγμής αριθμό των θυμάτων στα είκοσι. Η σορός βρέθηκε κοντά σε χώρο αμαξοστασίου και ανήκει σε άνδρα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Θριάσιο προκειμένου να ταυτοποιηθεί. Προχθές εντοπίστηκαν ακόμα τρεις νεκροί, ένας 58χρονος οδηγός φορτηγού, που βρέθηκε δίπλα από το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, και ακόμα δύο άνδρες, ένας 28χρονος κι ένας 58χρονος, που βρέθηκαν από άντρες του Λιμενικού στις εκβολές ποταμού στον κόλπο της Ελευσίνας.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δήμαρχος Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σπαράζουν οι συγγενείς των νεκρών στη Μάνδρα: «Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν»



    ΣΧΟΛΙΑ