Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την Τετάρτη την πρόοδο των έμμεσων συνομιλιών μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας «πολύ καλές» τις έμμεσες τεχνικές συνομιλίες που έχουν Αμερικανοί και Ιρανοί απεσταλμένοι στην Ντόχα του Κατάρ.

«Η αποπυρηνικοποίηση του Ιράν προχωράει καλά. Είχαν πολύ καλές συναντήσεις», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο νέο προεδρικό του αεροπλάνο, δώρο από το Κατάρ, ταξιδεύοντας στη Βόρεια Ντακότα.

1

«Τους χτυπήσαμε πολύ σκληρά», είπε, «αλλά τα πάμε πολύ καλά». «Το αποκαλώ αυτό αποπυρηνικοποίηση και όλα προχωρούν, πηγαίνουν καλά», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις συνομιλίες που αποσκοπούν στην άμβλυνση των εντάσεων έπειτα από ανταλλαγές πυρών μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Θα οδηγήσουμε αυτούς οι οποίοι διέπραξαν αυτή την άθλια ενέργεια στη Δικαιοσύνη (upd)

Αφροδίτη Νέστορα: «Προσωπικά δεν τους φοβάμαι, δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν»

Παπασταύρου: Καταδικάζει την επίθεση σε σπίτια στελεχών της ΝΔ – «Η βία δεν τρομοκρατεί τη Δημοκρατία»